Vingars förlag

Om Vingars förlag

Vingars förlag ger ut böcker om älskvärda människor, för älskade läsare. Förlagets profil utgör böcker som har en hög litterär kvalitet och en positiv människosyn. Vingars förlag är inte fastlagt på en viss genre; det finns även deckare och science fiction. Men karaktärerna skildras i alla fall med respekt, inlevelse och hopp. Dagens motstycken även till begåvade författare som Hjalmar Söderberg eller Thomas Mann kommer alltså inte bli utgivna hos Vingars förlag. Däremot hoppas förläggaren, Johanna Gry Masche-No, att kunna ge ut böcker av författare med olika bakgrunder. Vingars förlag välkomnar kulturell, religiös och sexuell mångfald, inträder för alla människors värde och för att det finns spännande böcker med mycket kärlek och en bra portion humor.

Förlaget har registrerats hos Bolagsverket i slutet av februari 2016 och har sitt säte i det idylliska Uttran söder om Stockholm.

Har du skrivit ett manus? Förlaget tar emot fullständiga manus via mejl till johanna@vingarsforlag.se. Bifoga en sammanfattning på maximalt tre sidor och en innehållsförteckning med sidnummer.